Garantie

€ 0,00

Garantie

€ 0,00

Deze garantie is uitsluitend toepasbaar op producten die gekocht zijn op www.lnsteelworx.nl zoals tevens aangegeven in de garantievoorwaarden. tevens alleen toepasbaar als de garantie is verkregen binnen een dag na aankoop van het product uit de shop.

Garantie van LNsteelworx

De garantie van LNsteelworx (nader te noemen: wij, ons, LN) of  is toepasbaar op alle producten die gekocht zijn via www.lnsteelworx.nl en geen enkel ander platform op wat voor manier dan ook heeft een geldende toepasbaarheid op de lnsteelworx garantie.

 

Toepasbaarheid:

De garantie van LN is alleen toepasbaar op opdrukken (afbeeldingen gedrukt op het product). De garantie is alleen toepasbaar indien de opdruk vervaagd of scheurt. bij nalatigheid zal de garantie vervallen! (Nalatigheid valt onder: foutief wassen ofwel niet volgens het label ofwel door eigen toedoen beschadigingen zijn ontstaan in welke vorm dan ook.

 

Duur van de garantie:

De duur van de garantie zal verlopen na 2 maanden na aankoop ofwel: twee maanden na aankoop van een van de producten binnen www.lnsteelworx.nl zal de garantie komen te vervallen,

 

garantie activeren:

De garantie kunt u activeren door op het kopje garantie te drukken na aankoop van een product uit de shop, hier staat een product in voor €0,00 (Noemen: Nul euro en Nul cent) deze kan u dus gratis aanvragen waarna u deze in uw opgegeven email adres ontvangt. (indien de garantie niet binnen 1 dag aangevraagd wordt is deze niet geldig voor een product dat 1 dag daarvoor is besteld. (Hierbij wordt gelet op datum, tijd wordt niet getoond bij aankoop van een product)

 

Akkoord gaan bij aankoop garantie:

Indien u de garantie int bent u verplicht deze voorwaarden te accepteren, indien dit niet gedaan word is de garantie niet geldig!